Salibandyä 6-12 vuotialle syksy 2016

Malminkartanon Weivarit järjestää alueen 6-12 vuotiaille lapsille salibandytoimintaa Puustellin koululla ti 30.8 klo 15.00-16.30 . Lisäksi olemme saaneet vuoron maannataille Tennis klubi Varmaan, klo 16.00-17.00 . Varman vuoro alkaa ma 22.8.2016

Katso myös: Malminkarton weivareiden facebook -sivut

Alun perin kannelmäen seurakunnan sponsoroimana ja ”Isä-lapsi-sählyn” nimellä alkanutta toimintaa on tarkoitus jatkaa yhteistyössä seurakunnan, nuorisotalon  ja alueen koulujen kanssa. Syksystä 2012 alkaen toiminta on ollut osa seurakunnan nuorisotyötä ja Puustellin koulun kerhotoimintaa. Osallistuminen on lapsille ja nuorille maksutonta. Sisäpelikengät ja liikuntaan sopivat vaatteet riittävät. Mielellään myös oma maila, suojalasit, pyyhe ja juomapullo mukaan. Mailaa voi kuitenkin lainata myös kerhosta.
Helpoiten toimintaan pääsee mukaan liittymällä yhdistyksen jäseneksi kotisivuilta löytyvällä lomakkeella. Näin varmistat, että saat jatkossakin ajantasaista tietoa yhdistyksen toiminnasta. Voit ilmoittaa lapsen kerhoon myös lähettämällä sähköpostia osoitteella weivarit (at) gmail.com tai saapumalla paikan päälle.

Seura etsii uusia innokkaita ala-aste ikäisiä kerhoonsa.
Ota rohkeasti yhteyttä Mika Tuohino 044 974 8286, weivarit (at) gmail.com.

Terveisin

MaWen johtokunta